Πιλοτική λειτουργία

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΛΑΓΚΑΔΙΑ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

11/7/2024

Ο Δήμος Γορτυνίας στα πλαίσια των πολυσχιδών δράσεών του για την ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διοργανώνει το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, ώρα 20:00, στα Λαγκάδια, τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής,τονμακροβιότερο ετήσιο διαγωνισμό δημοτικού τραγουδιού, που συμπλήρωσε 50 χρόνια (1973-2023) προσφοράς στην ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον φετινό Διαγωνισμό, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής και να την αποστείλουν (σε μορφή pdf) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@gortynia.gov.gr  , έως την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024.

Μαζί με την αίτηση συμμετοχής –η οποία περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία, βιογραφικό σημείωμα κ.λπ.– και για να ισχύσει η υποψηφιότητά τους, πρέπει να αποσταλούν απαραιτήτως και τα ακόλουθα:

  • Φωτογραφία του/της διαγωνιζόμενου/-νης (σε μορφή jpg).
  • Τρία (3) αρχεία βίντεο (σε μορφή mp4) ή αρχεία ήχου (σε μορφή mp3)με τα αντίστοιχα τρία (3) προτεινόμενα τραγούδια ή οργανικούς σκοπούς, ερμηνευμένα ή εκτελεσμένα αντίστοιχα από τον/την διαγωνιζόμενο/-νη και μαζί τα ποιητικά κείμενα (τους στίχους) των προτεινόμενων τραγουδιών (σε μορφή pdf), μέσω της πλατφόρμας www.wetransfer.com    

Η Προκριματική Φάση θα πραγματοποιηθεί στα Λαγκάδια Γορτυνίας, το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, από ώρα 10:00 π.μ., στον χώρο του πρώην Κ.Ε.Π. Λαγκαδίων.

Επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, το ρεπερτόριο, τα βραβείακ.λπ.,οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην Προκήρυξη του Διαγωνισμού και στην Αίτηση Συμμετοχής, τα οποία μπορούν να “κατεβάσουν” από την ιστοσελίδα του Δήμου Γορτυνίας: www.gortynia.gov.gr

Επικοινωνία με τον Δήμο Γορτυνίας: 2795360329 (κα Κέλυ Παυλίδου), 2795360300 και info@gortynia.gov.gr   

Εκ του Δήμου Γορτυνίας