Πιλοτική λειτουργία

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

17/6/2024

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης στην 32η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, παρουσία του Πρωθυπουργού, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στην 32η Τακτική Συνέλευση του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετείχε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Χαρ. Κούλης , την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Συζητήθηκαν πολιτικές που θα καθιερώσουν την Ελλάδα ως έναν προορισμό ο οποίος θα διακρίνεται για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τις ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Δόθηκε έμφαση στην προώθηση των επενδύσεων σε υποδομές για ειδικές μορφές μορφές τουρισμού, οι οποίες θα υποστηρίξουν το νέο κύκλο τουριστικής ανάπτυξης, με κεντρικό στοιχείο αυτής της νέας προσέγγισης τη βιώσιμη διαχείριση τω προορισμών με τη συμμετοχή των τοπικών κοινοτήτων.

Αναλύθηκα θέματα που αφορούν άμεσα τη Γορτυνία, η οποία τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ταχύτατα ως τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών, ανέφερε ο Δήμαρχος. «Υπάρχει ιδιαίτερη αναπτυξιακή δυναμική στον τομέα τουρισμού ρης Γορτυνίας και επιδιώκουμε περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη, βιώσιμη, ανθεκτική και συμπεριληπτική για όλο το Δήμο με αυξημένη προσαρμοστικότητα και ενσυναίσθηση για ζητήματα που αφορούν στην περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα», τόνισε ο κος Κούλης.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας